Asiakaskokemus

| Luokittelu: Asuntorakentaminen

Avain Yhtiöiden asiakaskokemus

Avain Yhtiöiden rakennuttamassa Porvoon Kajastuksessa käy kuhina. Avainten luovutus alkaa kello 12.00, mutta innokkaimmat asukkaat ovat tulleet jo kymmeneltä paikalle. SSA luovuttaa Avaimelle järjestyksessä toisen Porvoon Toukovuorelle rakennetun hankkeen ja paikalla ovat Avaimen projektipäällikkö Mauri Puljujärvi, valvoja Janne Turunen ja isännöitsijä Marjo Schroderus.

“Projekti on mennyt hyvin. Loppukäyttäjiltä on saatu hyvää palautetta asuntojen valmiusasteesta”, Mauri Puljujärvi kertoo. “Koko Porvoon Toukovuoren alue on mennyt myös Avaimen näkökulmasta hyvin. Asuntoihin on ollut kysyntää ja kaikkiin on saatu asukkaat ennen kohteen valmistumista”, Puljujärvi jatkaa.

Asunto Oy Porvoon Sarastus ja Kajastus -hankkeisiin kehitettiin Avaimelle oma kylpyhuonemoduuli. “Hanketta kehitettiin yhteistyössä SSA:n kanssa ja SSA:n hankekehitysosaamisella on ollut suuri merkitys siihen, että hanke saatiin liikkeelle“, Mauri kertoo.

Valvoja Janne Turunen on ollut mukana kaikissa SSA:n ja Avaimen yhteisissä projekteissa. “Vaikeista korona-ajoista huolimatta tämäkin projekti saatiin hienosti maaliin. Työmaalla on aina ollut mukava käydä”, hän kertoo.

“Asukkailta on tullut asunnoista hyvää palautetta”, isännöitsijä Marjo Schroderus lisää.

“Takuuongelmia ei ole SSA:n kanssa ollut ja siitä on kiittäminen etenkin SSA:n työnjohtajia”, Puljujärvi lisää.

“Ehdottomasti suosittelisimme SSA:ta”, sanovat kaikki kolme kuorossa. “Yhteistyö on sujunut niin hyvin, että molemmat osapuolet ovat sitä halunneet jatkaa. Sehän kertoo jo paljon.”

SSA:n ja Avaimen yhteistyö jatkuukin Toukovuorella vielä hetken, kun Asunto Oy Porvoon Sarastusta viimeistellään. Rakenteilla on myös yli 100 asunnon hanke Keimolanmäelle ja 43 asunnon hanke Hyvinkäälle.

ssa-asuntorakentaminen-avainyhtiot
Vastaava Työnjohtaja Mikko Kytölä (keskellä) luovuttaa Kajastuksen yleisavaimen isännöitsijä Marjo Schroderukselle. Kuvassa oikealta myös Janne Turunen, Mauri Puljujärvi ja vasemmalta Tuomo Kilpeläinen ja Niko Kinnunen.

 

Asunto Oy Porvoon Kajastus on kahden kerrostalon yhtiö Porvoossa.

 

asuntorakentaminen-ssa-toukovuori-avainyhtiot
Kajastuksen yhtiön kauniilta puiselta kattoterassilta avautuu upeat näköalat merelle.

 

Avain Yhtiöt
Avain Yhtiöt on voimakkaasti kasvava suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Konsernin omistuksessa on 10 000 Avain-asuntoa ja työllistämme reilusti yli 200 ammattilaista. Tavoitteenamme on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo on yli 160 miljoonaa euroa. avainasunnot.fi

Haluatko tietää lisää SSA:n asuntorakentamisen palvelusta? Lue lisää täältä.