| Luokittelu: Asuntorakentaminen

SSA Project ja KW-Component Oy allekirjoittivat sopimukset kolmesta projektinjohtohankkeesta. KW-Component rakentaa moduuleista kaksi puutalohanketta ja koulun. SSA Project hoitaa kohteiden projektinjohdon ja työmaan työnjohdon.

Puurakentamiseen erikoistunut KW-Component kuuluu Woodcomp-yhtiöihin. Woodcomp on erikoistunut puunjalostukseen ja teolliseen puutalojen valmistamiseen. Kohteet valmistetaan puumoduuleista.

Kal­lio­mäen uu­del­le kaa­va-alueel­le Sö­der­kul­lan kes­kus­tan ku­pee­seen moduuleista rakennettava A-Kruunun puukerrostaloyhtiö käsittää kaksi kerrostaloa, joihin tulee 47 huoneistoa. Huoneistojen koot vaihtelevat yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin ja keskipinta-ala on noin 53 m2. Asuk­kai­den yh­teis­ti­loik­si ta­loon tu­lee muun muas­sa ta­lo­sau­na se­kä ker­ho­huo­ne. Töiden on tarkoitus alkaa kevään aikana.

Toivo Groupille rakennettava Sarvvik Homes rakennetaan Kirkkonummelle. Puutaloyhtiöön tulee 2 puurakenteista tilaelementeistä tehtävää luhtitaloa, joissa yhteensä 21 asuntoa. KW-Componentin valmistamien tilaelementtien asennukset ovat alkaneet viikolla 13 ja tarkoitus on luovuttaa kohde tilaajalle viikon 25 loppuun mennessä.

Asuntokohteiden lisäksi SSA Projectilla ja KW-Compontilla on yhteinen puusta rakennettava kouluhanke. Kohde toteutetaan Hoivatilat Oyj:lle ja tilojen käyttäjänä tulee toimimaan Keski-Uudenmaan Kristillinen koulu ja päiväkoti. Kohteessa on parhaillaan käynnissä maanrakennus- ja perustustyöt ja koulu valmistuu viikolla 36.

SSA Projectilla puurakentaminen on otettu innolla vastaan. “Meillä on osaamista puurakentamisesta, mutta tämän kokoluokan kohdetta emme ole vielä yhtiönä tehneet. Odotamme innolla kohteiden projektinjohtoa ja yhteistyötä KW-Componentin kanssa.” SSA Projectin toimitusjohtaja Jorma Kilpeläinen kertoo.

Lisätietoa
Toimitusjohtaja Jorma Kilpeläinen, SSA Project Oy, jorma.kilpelainen@ssagroup.fi, puh. 0504688058
Han­ke­pääl­lik­kö Jou­ni Lah­ti­nen, KW-Com­po­nent Oy, jou­ni.lah­ti­nen@wood­comp.fi, puh. 044 589 3512

 

Järvenpään Kristillinen Koulu