Asuntorakentaminen

| Luokittelu: Asuntorakentaminen

SSA Project Oy rakentaa yli 100 vuokra-asuntoa Avain Vuokra10 Oy:lle Porvoon Toukovuoreen

SSA Project Oy ja Avain Vuokra10 Oy ovat allekirjoittaneet kokonaisurakkasopimukset As Oy Porvoon Sarastuksen ja Kajastuksen rakentamisesta Porvooseen. Yhtiöissä on molemmissa kaksi kerrostaloa, joissa yhteensä on 119 asuntoa. Huoneistojen koot vaihtelevat yhdestä neljään huoneeseen.

SSA Project Oy vastaa kohteiden rakennus-, LVIS- ja pihatöistä. Kohteiden rakennustyöt on aloitettu ja suunnitellut valmistumiset ovat vuodenvaihteessa 2021-2022.

“Tällä hetkellä käynnissä on Kajastuksessa perustusten teko ja Sarastuksessa maanrakennustyöt. Hankkeet ovat lähteneet käyntiin aikataulun mukaisesti. Seuraavana työvaiheena Kajastuksessa elementtirungon pystytys lokakuun puolella ja Sarastuksessa perustusten teko maanrakennustöiden valmistuttua” Kohteen työpäällikkö Niko Kinnunen kertoo.

Kohteiden lisäksi SSA Project Oy:lla on käynnissä myös As Oy Porvoon Aurinkomäen rakentaminen Avain Asumisoikeus Oy:lle.

“SSA Project Oy:n nykyinen työmaaorganisaatio on hoitanut aikaisemmissa kohteissa hommansa hyvin, joten solmittujen kohteiden osalta molemmat tietävät, miten kohteista tehdään laadukkaita ja sovitussa aikataulussa. Kohteiden osalta hiotunut toimiva organisaatio ja kustannustehokas rakentaminen olivat syyt miksi päädyimme SSA Project Oy:n.” Avaimen projektipäällikkö Mauri Puljujärvi kommentoi.

Sarastukseen ja Kajastukseen sekä muihin alueen asuntoihin voit tutustua lisää Avaimen nettisivuilta

Lisätietoa rakennusprojektista
Mauri Puljujärvi, projektipäällikkö, puh. 0400-891779, mauri.puljujarvi@avainyhtiot.fi
Tuomo Kilpeläinen, yksikönjohtaja, puh. +358 503466716, tuomo.kilpelainen@ssagroup.fi