| Luokittelu: Asuntorakentaminen

SSA rakentaa 92 asunnon hankkeen Espoon Asunnoille

SSA Rakennus ja Espoon Asunnot Oy ovat sopineet Riihitontuntie 7 -hankkeen rakentamisesta Espoon Niittykumpuun. Rakennusliike SSA toimii hankkeessa pääurakoitsijana. Hankkeen rakentaminen on tarkoitus aloittaa syksyn 2022 aikana, jolloin arvioitu valmistuminen on keväällä 2024.

Hankkeeseen rakentuu 5- ja 7-kerroksiset kerrostalot, joissa on yhteensä 92 asuntoa. Asuntojen koot vaihtelevat yhdestä neljään huoneeseen, ja painotus on erityisesti kolmen ja neljän huoneen asunnoissa.

Nyt rakenteille lähtevä Riihitontuntie 7 – hanke täydentää Niittykummun uudelle kehittyvälle alueelle jo toteutettuja Espoon Asuntojen kohteita. ARA vuokra-asuntokohteen sijainti on täydellinen – lähimmät palvelut sekä metroasema sijaitsevat vain kivenheiton päässä. SSA:n kanssa allekirjoitetun urakkasopimuksen myötä rakenteilla olevien uudisasuntojen määrä nousee tuhanteen, toteaa Espoon Asuntojen rakennuttamisjohtaja Pirjo Räihä.

“Tämä on ensimmäinen suoraan Espoon Asunnoille rakennettava urakkahanke, mutta välillisesti olemme tehneet yhteistyötä jo Hyljetie 3 hankkeessa, jossa SSA toimi projektinjohtajana KW-Componentin hankkeessa”, SSA:n asuntorakentamisen yksikönjohtaja Tuomo Kilpeläinen kertoo. “Tiukan urakkakilpailun voitto oli meille loistava uutinen ja odotamme innolla hankkeen alkamista.”

 

Lisätietoja
Rakennuttamisjohtaja Pirjo Räihä, Espoon Asunnot Oy, puh. 040 533 0021
Yksikönjohtaja Tuomo Kilpeläinen, SSA Rakennus Oy, puh. +358 503466716

 

Espoon Asunnot Oy
Espoon Asunnot on Espoon suurin vuokra-asuntojen tarjoaja ja Espoon kaupungin sataprosenttisesti omistama yhtiö, jonka liikevaihto oli viime vuonna 142,8 M€. Omistamme lähes 16 000 asuntoja eri puolilla Espoota ja asunnoissamme asuu yli 30 000 espoolaista.

SSA Rakennus
SSA on kasvava, valtakunnallinen asuntojen, kauppapaikkojen, logistiikan ja palvelukotien rakentaja. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Oulussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Tunnetuin referenssimme on VALO Hotel & Work Helsinki. SSA rakentaa sujuvasti ja kestävästi, käyttäjän tarpeet huomioiden. www.ssa.fi