| Luokittelu: Asuntorakentaminen

SSA rakentaa Avaimelle 43 asuntoa Hyvinkäälle

SSA Rakennus toteuttaa Avain Asunnoille kaksi 5-kerroksista asumisoikeuskerrostaloa Hyvinkään Metsäkaltevan alueelle osoitteeseen Yli-Jurvankatu 5. SSA toimii hankkeessa pääurakoitsijana. Projekti käynnistyy marraskuussa 2021 ja arvioitu valmistuminen on huhtikuussa 2023. Urakkasumma on n. 8 miljoonaa euroa.

Projekti koostuu kahdesta rapattavasta 5-kerroksisesta asuinkerrostalosta sekä kahdesta talousrakennuksesta piha-alueineen. Kotien koot vaihtelevat 38,5m2 kaksioista 87m2 neliöihin. Kodit lämpiävät ekologisella maalämmöllä ja rakennukset ovat A-energialuokkaa.

“SSA valikoitui urakoitsijaksi tiukan urakkakilpailun jälkeen ja oli hieno huomata, että muillakin urakoitsijoilla oli kiinnostusta rakentaa kohde meille. Uskon, että saamme jälleen laadukkaan kohteen SSA:n rakentamana ja sovitussa aikataulussa.” toteaa Avain rakennuttaja Oy:n projektipäällikkö Mauri Puljujärvi.

“Mukava päästä jatkamaan hyvin sujunutta yhteistyötä saman kadun varteen, josta yhteistyö alkoi. Taustalla on kolmen vuoden ajalta jo viisi valmistunutta tai käynnissä olevaa yhteistä hanketta, joiden aikana tilaajan organisaatio ja toimintatavat ovat tulleet tutuiksi.” SSA:n työpäällikkö Niko Kinnunen kertoo.

Lisätietoa rakennusprojektista
Avain Rakennuttaja Oy, Mauri Puljujärvi 0400-891779
SSA Rakennus Oy, Tuomo Kilpeläinen, yksikönjohtaja, puh. +358 503466716, tuomo.kilpelainen@ssa.fi

SSA Rakennus 
SSA on kasvava, valtakunnallinen asuntojen, kauppapaikkojen, logistiikan ja palvelukotien rakentaja. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Oulussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Tunnetuin referenssimme on VALO Hotel & Work Helsinki. Olemme tunnettuja myös omasta moduulituotannostamme ja ketterästä toimintatavastamme. www.ssa.fi 

Avain Yhtiöt
Avain Yhtiöt on voimakkaasti kasvava suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Konsernin omistuksessa on 10 000 Avain-asuntoa ja työllistämme reilusti yli 200 ammattilaista. Tavoitteenamme on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo on yli 160 miljoonaa euroa. avainasunnot.fi