| Luokittelu: Asuntorakentaminen

 

SSA rakentaa Maaherrantie 30 hankkeen Y-Säätiölle

SSA Project Oy ja Y-Säätiö ovat sopineet Kiinteistö Oy M2-Kotien Maaherrantie 30 -hankkeen rakentamisesta Helsingin Oulunkylään. SSA toimii Maaherrantie 30 -hankkeessa pääurakoitsijana. Hankkeen rakentaminen on tarkoitus aloittaa toukokuun alussa ja hanke valmistuu syksyllä 2022.

Helsingin Oulunkylään rakentuva 7-kerroksinen asuinkerrostalo sisältää 82 vuokra-asuntoa. Rakennuksen julkisivut ovat pääosin paikalla muurattuja. Hanke on osa Saton kanssa rakennettavaa Viisaan Liikkumisen korttelia.

Hanke on ensimmäinen SSA:n Y-Säätiölle toteuttama hanke ja SSA valikoitui urakoitsijaksi kokonaisedullisuutensa perusteella. “Yhteistyö on sujunut hyvin ja toiminta on ollut joustavaa.” Y-Säätiön projektipäällikkö Riku Lehtiö kertoo. “Y-Säätiön näkökulmasta on tärkeää, että toimialalla on kilpailua. SSA:n kaltaiset uudet urakoitsijat monipuolistavat markkinaa ja siten kehittävät koko alaa.”

“Yhteistyö ja työt hankkeessa ovat alkaneet sujuvasti.” SSA:n työpäällikkö Niko Kinnunen kertoo. “Tontilta on alkuvuoden aikana purettu vanhat asuinrakennukset pois ja maaperän kunnostustyöt ovat loppusuoralla.”

M2-Kodit on Y-Säätiön kokonaan omistama yhtiö, jolla on yli 10 000 ARA-vuokra-asuntoa ympäri Suomea. Tutustu lisää hankkeeseen ja yhtiöön M2-Kotien sivuilta.

Havainnekuva hankkeesta, Jaakkola Arkkitehdit.

Lisätietoja 
Riku Lehtiö, Projektipäällikkö Y-Säätiö, riku.lehtio@ysaatio.fi
Tuomo Kilpeläinen, Yksikönjohtaja, asuntorakentaminen PKS, +358 503466716