PALVELUKOTIRAKENTAMINEN

| Luokittelu: Palvelukodit

SSA rakentaa hoivakodin OT kodeille

SSA Rakennus ja OT Kodit ovat sopineet hoivakodin rakentamisesta Mäntsälään. SSA toimii hankkeessa KVR-urakoitsijana. Hankkeen rakennustyöt ovat alkaneet. 

Ikäihmisten palveluasumiskäyttöön tuleva asumisyksikkö valmistuu vuoden 2022 aikana. Palvelut valmiissa kodissa tuottaa Hoivamme Oy. Hanke on yksikerroksinen, puurakenteinen rakennus.

SSA valikoitui urakoitsijaksi osaavan henkilöstön ja referenssien vuoksi. “SSA on lyhyehköstä toimintahistoriasta huolimatta noussut varsin merkittäväksi urakoitsijaksi ja yrityksen palveluksessa on osaavaa henkilöstöä, jotka ovat tuttuja aiemmista projekteista. Yrityksen henkilöstön referenssit ovat merkittävä valintakriteeri urakoitsijan valinnassa”, OT Kotien Jarkko Koivisto kertoo.

Yhteistyö SSA:n ja OT Kotien välillä on alkanut hyvin.“Toiminta on jämäkkää ja vastaukset urakkaneuvottelujen aikana tuli nopeasti. Yhteistyö on sujunut hyvin. SSA:n toiminta on ketterää ja uskomme, että saamme yhteistyössä hyvän lopputuotteen“, Jarkko jatkaa

SSA oli mukana myös lopullisten suunnitelmien teossa. “Teimme viitesuunnitelmien pohjalta oman ratkaisuehdotuksen rakennuttajalle. Haimme suunnitelmiin tehokkuutta esimerkiksi lisäämällä asukaspaikkoja ja suunnittelemalla yhteistilat toimiviksi”, SSA:n palvelukotirakentamisen yksikönjohtaja Lauri Rantala kertoo.

“Tämä on SSA:n ensimmäinen palvelukotihanke. Tästä on hyvä lähteä liikkeelle”, Lauri iloitsee.

 

OT Kodit Oy
OT Kodit Oy on erikoistunut tuottamaan asumiskohteita senioreille ja yhdistämään korkeatasoisen ikäihmisten palveluosaamisen ja kiinteistöalan ammattitaidon ainutlaatuisella tavalla.OT Kodit keskittyy luomaan hyviä asumisen ympäristöjä, joissa arki on sujuvaa ja ikääntyvä voi asua mahdollisimman pitkään ja turvallisesti omassa kodissaan. Tutustu lisää OT Koteihin tästä. 

Tutustu lisää SSA:n palvelukotirakentamiseen
Mäntsälä-palvelurakentaminen-hoivarakentaminen-maatyöt
Mäntsälän hoivakodin rakennustyöt ovat alkaneet maatöillä.