| Luokittelu: Toimitilarakentaminen

Leppävirran Tokmanni on nyt avattu

Uudenkarhea Leppävirran Tokmanni on valmiina asiakkaiden saapumiseen. Myymälä on koristeltu jouluun ja punaiset ämpärit odottavat tulijoita. Asiakkaita odotteleekin ovella jo suuri määrä. Suurempi Tokmanni on Leppävirralla odotettu asia ja juhlatunnelman aistii niin asiakkaista kuin henkilökunnastakin. 

Leppävirran Tokmannin avajaisia vietettiin joulukuun alussa, 2.12. Tokmanni rakennettiin nopealla aikataululla. Tontilla sijainneen linja-autoaseman purkutyöt alkoivat tämän vuoden toukokuussa ja kesäkuussa päästiin rakennustöihin.

“Kävin ennen kesälomaa katsomassa työmaata ja silloin uuden myymälän paikalla oli vasta anturat. Kieltämättä vähän jännitti, saadaanko myymälä tosiaan avattua joulukuun alussa”, Tokmannin aluepäällikkö Nina Laukkanen nauraa.

“Loppu hyvin, kaikki hyvin. Uusissa hienoissa tiloissa on hyvä toimia ja varmasti Tokmannin porukkakin arvostaa uusia tiloja, hienoa myymälää ja sosiaalitiloja.”

Tokmannin henkilöstö yhteiskuvassa.

SSA:n ja Tokmannin yhteistyö on sujunut läpi projektin erinomaisesti ja yhteisenä tavoitteena on ollut saada projekti maaliin tiukassa aikataulussa.

“Meille on äärimmäisen tärkeää, että projektin aikataulu pitää. Me suunnittelemme henkilökunnan, markkinoinnin, tavaran tilaukset ja muut myymälän avaamiseen vaikuttavat seikat viikkoja ja kuukausia etukäteen. Niiden siirtäminen on ymmärrettävästi suuri työ”, Tokmannin myynti- ja toimitusketjunjohtaja Timo Heimo kertoo.

“Yhteistyö Tokmannin kanssa sujui erittäin hyvin. Avoin kommunikaatio pelasi ja haasteet ratkaistiin yhdessä” SSA:n keskisen Suomen yksikönjohtaja Lauri Rantala kehuu.

ssa-tokmanni-toimitilarakentaminen
Uuden Tokmannin tilat ovat kolme kertaa entistä suuremmat ja valikoima on moninkertaistunut.

 

“Hanke on mennyt myös projektivastaavan kannalta todella sujuvasti. Haasteet on saatu yhdessä ratkaistua ja nyt pääsemme nauttimaan työn hedelmistä, “ Tokmannin myymäläpäällikkö Jarkko Kauppinen kertoo.

“Olemme erittäin tyytyväisiä”, Timo jatkaa. “Leppävirralle saatiin kolme kertaa suurempi kauppa, laajempi valikoima ja parempi palvelutaso. Hanke sujui aikataulussa ja kaiken kaikkiaan odotusten mukaan.”

Leppävirran Tokmanni sijaitsee osoitteessa Leppävirrantie 16, 79100 Leppävirta. Tervetuloa tutustumaan! 

ssa-toimitilarakentaminen
SSA:n keskisen Suomen tiimi pääsi nauttimaan juhlahumusta, vasemmalta Joni, Lassi, Miika ja Lauri.