Toimitilahankkeet

| Luokittelu: Toimitilarakentaminen

SSA ja Gummerus Konserni sopivat varasto- ja logistiikkatilan laajennuksen rakentamisesta Hyvinkäälle

SSA Rakennus ja Gummerus konserniin kuuluva Kiinteistö Oy Libri ovat sopineet varasto- ja logistiikkatilan laajennuksesta Hyvinkäälle. Rakennusliike SSA toimii Kirjavälitys Hyvinkää -hankkeessa pääurakoitsijana. Hankkeen rakentaminen on tarkoitus aloittaa toukokuussa 2021 ja laajennus valmistuu alkuvuodesta 2022.

Laajennuksen kokonaisala on hieman yli 5000 m2. Laajennukseen tulee varastotilaa Kirjavälityksen liiketoiminnan tarpeisiin, lähettämö ja logistiikan tarpeita varten seitsemän kuormaussiltaa. Lisäksi varaston yhteyteen rakennetaan henkilökunnan sosiaalitiloja sekä toimistotiloja.

“SSA valikoitui hankkeen urakoitsijaksi loppuvaiheen kolmesta parhaasta vaihtoehdosta kilpailukykyisen hinnan, osaamisen ja sopivan kokonsa vuoksi.” Gummerus Kiinteistöjen toimitusjohtaja Janne Ukkonen kertoo. “SSA:lla on erinomainen osaaminen ja sopivia referenssejä niin yrityksenä kuin henkilötasollakin. Uskon, että SSA pystyy pääsemään tavoitteisiimme niin aikataulun kuin budjetinkin osalta.”

Yhteistyö on käynnistynyt hyvin sekä Gummerus -konsernin, että rakennuttajakonsulttina toimivan Fimpecin kanssa. “Ratkaisua kehitettiin yhdessä asiakkaan ja käyttäjän kanssa suunnittelun käynnistämisen yhteydessä.” SSA:n toimitilayksikön johtaja Hannu Riikola kertoo. “Lähdemme yhdessä rakentamaan käyttäjän liiketoiminnan kasvua tukevaa ratkaisua ja suunnitteluryhmämme on saanut hyvin tukea tilaajalta tavoitteiden saavuttamiseksi”

ssa-toimitilarakentaminen-hallirakentaminen
Vasemmalla harmaalla olevaan laajennukseen tulee mm. varastotilaa, lähettämö ja logistiikan tarpeita varten kuormaussiltoja.

 

Lisätietoa 
Janne Ukkonen, Toimitusjohtaja Gummerrus Kiinteistöt, Puh. 0400 845 339, janne.ukkonen@gummerus.net
Hannu Riikola, Yksikönjohtaja toimitilarakentaminen PKS, 040 356 538, hannu.riikola@ssa.fi