| Luokittelu: Toimitilarakentaminen

SSA rakentaa moduulitehtaan Vantaalle – Omistajaksi Onvest

SSA Rakennus Oy ja Onvest Development Oy ovat sopineet teollisuus- ja varastokiinteistön rakentamisesta Vantaalle osoitteeseen Varpukalliontie 2, Helsinki-Vantaan lentokentän välittömään läheisyyteen. SSA vuokraa tämän noin 8.000 m2 suuruisen kiinteistön moduulitehdastoimintaansa varten.

Hankkeen rakennustyöt ovat alkaneet maansiirrolla ja työn on tarkoitus valmistua syksyllä 2023. Hankkeelle haetaan BREEAM Very good -tason ympäristösertifikaattia.

SSA:lla odotetaan jo innolla uusien tilojen valmistumista. Nykyisen moduulitehtaan tilat Vantaan Kivistössä ovat jäämässä pieneksi kasvaneen kysynnän vuoksi.

“Laadukkaat kylpyhuonemoduulit ovat SSA:n rakentamisen kulmakiviä. Moduuleita käytetään niin asuin- hoiva- kuin hotellihankkeissamme. Uusi, suurempi moduulitehdas tukee liiketoimintamme kasvua ja mahdollistaa jatkopanostukset tuotekehitykseen”, SSA Rakennuksen toimitusjohtaja Jorma Kilpeläinen kertoo.

”Uudistetun kiinteistöstrategiamme toteuttaminen etenee suunnitellusti ja nyt toteutettava hanke on ensimmäinen merkittävä askel tällä polulla. Haluamme tukea SSA Rakennuksen ydinliiketoimintaa ja tarjota siihen mahdollisimman käyttökelpoisen, muuntojoustavan ja korkeiden ESG-standardien mukaisen kiinteistön pitkälle tulevaisuuteen. Haluamme kiittää Asianajotoimisto Ratiolex Oy:ta, A-insinöörit Oy:tä ja Verona Tax & Legal Oy:tä avusta sekä SSA:ta neuvonantajineen joustavasta kauppaprosessista”, toteaa Onvest Development Oy:n kiinteistöjohtaja Lassi Välisalo.

”Kiitämme Onvestia luottamuksesta ja olemme iloisia alkaneesta yhteistyöstä. SSA kiittää myös hankkeessa kaupallisena neuvonantajana toiminutta Mrec Oy:tä ja lainopillisena neuvonantajana toiminutta Asianajotoimisto Magnusson Oy:tä”, SSA Rakennuksen rahoitusjohtaja Timo Lehesniemi lopettaa.

moduulirakentaminen-moduulitehdas-ssa
Alustavassa havannekuvassa kiinteistö kuvattuna ylhäältä päin