| Luokittelu: VALO

Meillä on ilo ilmoittaa, että yli puolet hotellin 440 huoneista on jo myyty. Rakennustyömaan aloituskokous on pidetty.

Esittelimme hotellihuonetta Porin Asuntomessuilla, jossa tuhannet ihmiset kävivät tutustumassa ja ihastumassa ensimmäiseen VALO Hotel/Work -hotellihuoneeseen. Olemme iloisia huoneen tilan käytöstä, toimivuudesta ja sisustuksesta saamaastamme positiivisesta palautteesta.

Mikä tekee hotellista houkuttelevan omistaa?

Hotelliliiketoiminta on ollut kautta aikojen tunnettu hyvästä tuotostaan. Helsingin hotellien käyttöaste vuonna 2017 oli 73% ja hotelliyön keskihinta 118€. 

Kaikki perinteisen hotellin palvelut käsittävä hotelli palvelee hotellitoiminnan lisäksi voimakkaassa kasvussa olevaa toimistohotellimarkkinaa. Hotellihuoneen omistajana nautit molempien toimialojen tuotosta. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

Toimisto ja hotellihuone samassa rakennuksessa

Hotellihuone muuntautuu hotellihuoneesta täysin varustelluksi toimistohuoneeksi muutamassa sekunnissa. Huone on varustettu laadukkailla sängyillä ja toimistokalusteilla. Huoneessa on hyvä äänieristys ja ilmanvaihto viilennyksineen, mikä mahdollistaa laadukkaan unen lisäksi häiriöttömän työskentelyn kaikkina vuorokauden aikoina.

Etenkin liikematkustaja-asiakkaat saapuvat hotelliin yleensä illalla ja poistuvat jo varhain aamulla. Näin joku toinen voi käyttää samaa huonetta päivällä toimistohuoneena.

Myös muut hotellin palvelut on suunniteltu siten, että ne palvelevat molempia käyttötarkoituksia. Tämä kaikki samoilla rakennuksen ylläpitokustannuksilla!
 

Hotelli rakentuu pääkaupunkiseudun keskeisimmälle sijainnille

Hotelli sijaitsee yhden Suomen vilkkaimmin liikennöidyn risteyksen äärellä. Lähellä sijaitsee runsaasti hotellivieraita houkuttelevia kohteita, kuten Hartwall-areena, Messukeskus, Olympiastadion, Linnanmäki, Yliopistollinen sairaala ja Oopperatalo. Lentokentältä hotellille matka taittuu autolla noin 15 minuutissa. Omalla autolla saapuminen on helppoa ja parkkitilaa on runsaasti.

Pääkaupunkiseudun kannalta keskeisen sijaintinsa ansiosta hotelli toimii erinomaisesti yrityksen toimipaikkana ja tukikohtana.
 

Asuntoa huolettomampi sijoituskohde, jota voit myös itse käyttää

Omistat hotellihuoneen kokonaan, aivan kuten tavanomaisessa taloyhtiössä, mutta ilman asunnon ylläpitoon ja vuokraamiseen liittyvää työmäärää. Operaattori huolehtii markkinoinnista, vuokrauksesta, siivouksesta, liinavaatteiden vaihdosta ja muusta ylläpidosta puolestasi. 

Operaattori tilittää huoneista ja hotellin muista tiloista saadut tulot huoneen omistajalle hotellin kokonaiskäyttöasteen mukaan. Saat siis tuottoja, vaikka oma huoneesi olisi tyhjillään.

Omistaessasi hotellihuoneen omistat myös osan hotellin muista tiloista, kuten 155-paikkaisesta parkkihallista, lukuisista edustus- ja neuvottelutiloista, aulatiloista, esiintymislavasta ja katsomosta, kioskista, pienestä kuntosalista ja kattokerroksen spa-osastosta saunatiloineen. Span ja saunaosaston käyttö omistajille on aina ilmaista