| Luokittelu: Yleinen

Niko Aaltonen toimii työnjohtajana VALO Hotel & Work -työmaalla. Niko vastasi työmaan elementti- ja paikallavalurungosta. Mielenkiintoinen kohde, itsensä kehittäminen ja uuden oppiminen saivat Nikon tulemaan SSA:lle töihin suuremmasta rakennusliikkeestä. VALO -hanke on vastannut odotuksia ja työ SSA Projectilla on ollut mieluista. “Pienessä organisaatiossa on vähemmän hierarkiaa kuin suuremmissa yrityksissä. Toisaalta kaikki ei ole ihan niin standarisoitua.”

VALO hotelli on edennyt aikataulun mukaisesti ja tässä suuressa roolissa on ollut osaava ja motivoitunut työnjohto. Hotellityömaalla on paiskittu ajoittain pitkiäkin päiviä. Kun päivät venyvät, on hyvä työilmapiiri ja työkavereiden tuki on tärkeää. “Meillä on täällä tosi hyvä tiimi, nuorekas porukka, jonka kanssa voi heittää huonoa huumoria.“ Niko kertoo. “Vapaa-ajalla rentoudun liikkumalla ja hoitamalla neljää alpakkaani.”

Niko on oppinut työmaan aikana paljon ja haasteitakin on ollut. “Olihan rungossa ajoittain haasteita, niin kuin rakennustyömaalla aina. Mutta niistäkin selvittiin ja opittiin.” Niko summaa. “Olen oppinut, että ennakkosuunnittelu on todella tärkeässä roolissa roolissa ja koskaan ei voi varautua erilaisiin ongelmiin ja haasteisiin liikaa. Varmista, varmista ja vielä kerran varmista!”

Niko sijoittui vuoden 2019 SSA:lainen äänestyksessä toiseksi ja sai erinomaista palautetta työstään. “Niko on omistautunut ja erittäin motivoitunut työhönsä. Hän on ollut tärkeässä roolissa hotellityömaan paikallavalu- ja runkotöiden toteutuksessa.” Työkaveri kehuu.”Niko on reilu esimies ja positiivinen persoona.”

“Henkilökohtaisesti minulle on työssäni tärkeintä tuottaa mahdollisimman laadukas lopputulos” Niko kertoo tavoitteistaan. “Haluan kasvaa ja kehittää itseäni jatkuvasti. Uralla eteneminen on minulle tärkeää, mutten tähtää mihinkään tiettyyn titteliin.”

Tulevalta vuodelta Niko odottaa haasteita. “Kevät ja kesä tulevat olemaan kiireisiä aikoja, jotta saadaan hanke kunnialla maaliin. Tietysti odotamme kaikki hotellin valmistumista ja sitä, että pääsemme koko porukalla hotellin Spa-osastolle nauttimaan työn hedelmistä ja saunomaan upeissa hirsisaunoissa.”