Kesko ja SSA Rakennus toteuttavat yhdessä suurhankkeen Kivistössä: Uusi K-Citymarket ja 9-kerroksinen asuinkerrostalo

| Luokittelu: Ajankohtaista,Asuntorakentaminen,Palvelukodit,Toimitilarakentaminen

Kesko ja SSA Rakennus toteuttavat yhdessä suurhankkeen Kivistössä: Uusi K-Citymarket ja 9-kerroksinen asuinkerrostalo

Kesko ja SSA Rakennus Oy ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen Vantaan Kivistössä sijaitsevan liikekeskuksen rakentamisesta. Liikekeskuksen lisäksi SSA rakentaa kohteeseen  9-kerroksisen asuinkerrostalon.

Rakentamistyöt alkavat lähes välittömästi maanvuokrasopimusten allekirjoituksen jälkeen ja molemmat projektit valmistuvat kevättalvella 2026.

Hankkeen kokonaislaajuus, mukaan lukien liikekeskus ja asuntotorni, on 40 000 bruttoneliömetriä.

Kivistöön uusi K-Citymarket

Kivistöön rakentuu Vantaan viides K-Citymarket, jonka kokonaispinta-ala on yli 7000 neliömetriä, joka jakaantuu puoliksi elintarvikkeelle ja käyttötavaralle. Asiakkaiden käytössä on yli 300 parkkipaikkaa autoille ja 500 paikkaa polkupyörille.

“Olemme iloisia voidessamme tiivistää K-Citymarket-verkostoamme voimakkaasti kehittyvässä ja erinomaisten liikenneyhteyksien päässä olevassa Kivistössä. Uskomme, että K-Citymarket ja sen yhteyteen rakentuvat muut kaupalliset palvelut vahvistavat merkittävästi alueen vetovoimaa ja parantavat asukkaiden elämänlaatua”, kommentoi Keskon Etelä-Suomen aluejohtaja Mika Sivula.

Voit lukea Keskon tiedotteesta lisää: täältä

9-kerroksinen asuntotorni Kivistöön

Asuntotornissa tulee olemaan monimuotoista asumista, johon kuuluu huoneistohotelli, tehostettua palveluasumista ikäihmisille, asumisoikeusasuntoja sekä vapaan rahan asuntotuotantoa.

Solum Yhtiöt on innostunut mahdollisuudesta päästä Kivistön Colosseum hankkeeseen mukaan ikäihmisten ympärivuorokautisen asumisen osalta.

Kohteeseen tulevat asumisoikeusasunnot toteutetaan Yrjö ja Hanna kotien kanssa yhteistyössä.

Myytävät asunnot sijoittuvat tornin kolmeen ylimpään kerrokseen, jotka tarjoavat hulppeat näkymät etelän suuntaan kohti Vantaankoskea. Ilmoittautuminen ennakkomarkkinointilistalle Kivistön myynnissä oleviin koteihin on mahdollista nettisivujen kautta. Kohteen asunnot ovat tulossa myyntiin lähiaikoina.

Voit lukea lisää kodeista: täältä. 

”Kiitämme kaikkia hankkeen osapuolia, erityisesti Vantaan kaupunkia ja Keskoa, joiden kanssa yhteistyö on ollut alusta asti ratkaisuhakuista. Yhteistyö on ollut kaikkien sidosryhmien kanssa hyvää ja suunnitteluryhmän kanssa asioita on ratkottu erinomaisella asenteella. Tästä on mukava siirtyä hankkeen toteutusvaiheeseen. ”, Yksikönjohtaja Hannu Riikola kommentoi.

Lisätietoja:
SSA:n hankekehityksestä: Hankejohtaja Joni Alatyppö – 040 722 9878
Kohteen tuotantoon liittyvistä asioista: Yksikönjohtaja Hannu Riikola – 040 356 5380