| Luokittelu: Ajankohtaista

SSA Projectin kaksi projektinjohtohanketta, Basso Building Systemsin As Oy Satamasaaren Ankkuri ja JM Suomen As Oy Espoon Visertäjä valmistuivat lokakuun lopussa.

As Oy Satamasaaren Ankkurissa on kaksi pihakannen päälle tehtyä kerrostaloa, jotka käsittävät 71 asuntoa ja autohallin. Hankkeesta tekivät erityisen ylimmän kerroksen kaksikerroksiset asunnot ja suuret kattoterassit. Lisäksi kiinnostava yksityiskohta on viherkatot, joita nähdään kerrostalossa harvoin.

Jm Suomen As Oy Espoon Visertäjä valmistui Lintuvaaraan. Kohteessa oli yhteensä 39 asuntoa luhtitaloissa ja rivitaloissa. SSA Project toteutti aiemmin projektinjohdon myös viereiseen JM Suomen kohteeseen, As Oy Espoon Huhuilijaan.

Projektinjohtohankkeessa SSA Project toimii rakentamisen konsulttina. Projektinjohdon laajuus sovitaan kohdekohtaisesti, mutta yleisimmin siihen sisältyy muun muassa suunnittelun ohjaus, kustannusarvio, hankintojen tekeminen ja työmaan työnjohto. Projektinjohtopalvelu onkin erinomainen vaihtoehto, mikäli olet halukas rakennuttamaan itse, mutta mutta sinulla ei ole tarvittavaa osaamista tai riittävää organisaatiota hankkeen toteuttamiseen.

Lue lisää palveluistamme