SSA Rakennus Oy sai Great Place to Work - Sertifioinnin

| Luokittelu: Ajankohtaista

Tämä kansainvälisesti tunnustettu sertifiointi myönnetään yrityksille, jotka tarjoavat erinomaisen työympäristön ja joissa työntekijät todella viihtyvät. Ja mikä parasta, tämä tunnustus perustuu suoraan työntekijöidemme palautteeseen. Tutkimus toteutettiin nyt toisen kerran ja molemmilla kerroilla SSA on saavuttanut sertifioinnin.

”Mun mielestä hyvä työilmapiiri ja rentoa porukkaa, joita helppo lähestyä asialla kuin asialla. Omaan työn tekemiseen saa paljon vaikuttaa, kunhan asiat vaan hoituu ja homma toimii.”  hehkuttaa Kehityspäällikkö Tommi Heikkilä.

Meillä SSA:lla uskomme, että yrityksen todellinen voima syntyy työntekijöistämme – heidän intohimostaan, sitoutumisestaan ja yhteistyöstään.

Tutkimuksesta paljastui, että huikeat 90% SSA:n työntekijöistä kokee olevansa tervetulleita SSA:lle. Tämä on meille merkittävä saavutus, sillä se osoittaa, että olemme onnistuneet luomaan ympäristön, jossa jokainen voi tuntea olevansa arvokas ja tasa-arvoinen osa tiimiä. Tämän päivän työelämässä on tärkeää, että jokainen työntekijä tuntee voivansa kasvaa ja menestyä – ja SSA:lla tämä on mahdollista.

”Avointa porukkaa ja tekemisen meininki välittyy suurimmasta osin väestä. Annetaan ja jaetaan vastuuta ja annetaan kehuja, kun on oikea hetki ja kannustetaan tekemään työ hyvin. Yleisesti se, miten toisia kohdellaan on ystävällistä ja vilpitöntä.  Olen aika helposti pystynyt olemaan oma itseni tässä yhteisössä vaikka erikoisia tässä ollaan,” sanoo Jussi Isoperkkiö, yksi SSA:n työntekijöistä. Tämä palaute kiteyttää sen, mitä olemme pyrkineet rakentamaan: työympäristön, jossa avoimuus, yhteistyö ja keskinäinen kunnioitus ovat etusijalla.

Great Place to Work -sertifiointi toista vuotta peräkkäin on meille vahvistus siitä, että olemme valinneet oikean suunnan. Se on myös muistutus siitä, että työ hyvän työpaikan eteen ei koskaan pääty, vaan jatkuu joka päivä, jokaisen työntekijän panoksella.

Me SSA Rakennus Oy:ssä olemme sitoutuneet jatkamaan työtämme paremman työpaikan rakentamiseksi – paikan, jossa jokainen voi sanoa ylpeästi olevansa osa jotakin suurempaa.

Kiitos kaikille SSA:laisille, jotka tekevät tästä mahdollista, ja tästä on upeaa jatkaa yhdessä eteenpäin!

Katso avoimet työpaikat