TIEDOTE

| Luokittelu: Toimitilarakentaminen

Kivistön kauppakeskushankkeen suunnittelu etenee

Kivistöön rakentuvan kauppakeskuksen ja asuinkerrostalon suunnittelu etenee yhdessä SSA Rakennus Oy:n, Keskon ja Titaniumin kanssa. Hankkeeseen kaavaillaan liikerakennusta ja monimuotoista asumista. SSA Rakennuksella on suunnitteluvaraus Vantaan Kaupungilta Kivistön Colosseumin aukiolla sijaitsevaan tonttiin.

Kauppakeskukseen sijoittuu kattavasti Kivistön palveluja täydentäviä toimijoita, kuten K-ruokakauppa ja tavaratalo. Liiketilojen lisäksi kauppakeskukseen on suunniteltu myös urheilutiloja. “Liiketilojen kysyntä on yllättänyt positiivisesti”, SSA:n hankejohtaja Joni Alatyppö kertoo “Kerromme toimijoista lisää, kun vuokrasopimukset on tehty.”

”Keskon pitkäaikainen tavoite on ollut tuoda Kivistön kasvavaan asiakastarpeeseen lisää kaupan palveluita. SSA:n hankkeen myötä meille tarjoutui mahdollisuus sijoittaa laadukas ja nykyajan kuluttajan tarpeet täyttävä päivittäistavarakauppa alueelle. Olemme tästä erittäin innostuneita. Kivistön asukkaat ansaitsevat maailman vastuullisimman K-ruokakaupan monipuoliset palvelut. Nopeasti pienen kaupungin kokoiseksi kasvavaan Kivistöön on tarkoitus sijoittaa ruokakaupan lisäksi myös muita kaupan palveluita,” kertoo Keskon pääkaupunkiseudun aluejohtaja Laura Rissanen.

Kauppakeskukseen liittyvään asuinkerrostaloon rakentuu monimuotoista asumista, kuten seniori- ja omistusasumista. “Ylimmän kerroksen omistusasunnoista on upeat näkymät, osasta aina Lentokentälle saakka”, Joni kertoo. “Asuntojakaumassa on painotettu erityisesti perheille sopivia asuntoja.”

Kivistössä kaivataan kipeästi palveluita ja koko projektitiimin tavoitteena on päästä aloittamaan rakennustyöt mahdollisimman nopeasti. “Suunnittelua edistetään niin, että meillä olisi valmius aloittaa työt alkuvuonna 2023. Tällöin hanke valmistuisi vuoden 2025 aikana.” SSA:n toimitilayksikön johtaja Hannu Riikola kertoo.

Lisätietoja
Joni Alatyppö, Hankejohtaja, +358 40 722 9878, joni.alatyppo@ssa.fi
Laura Rissanen, Aluejohtaja, Kesko, +358 41 540 4505  laura.rissanen@kesko.fi

Viitteellinen näkymä linja-autoasemalta päin, alustava luonnos Kuva: Arkkitehtitoimisto Siltanen ja Laakso Oy

 

Viitteellinen näkymä etelästä päin, alustava luonnos Kuva: Arkkitehtitoimisto Siltanen ja Laakso Oy

 

Haluatko tulla osaksi Kivistön hankkeen projektitiimiä?

HAE MUKAAN NYT 

SSA Rakennus Oy
SSA on kasvava, valtakunnallinen asuntojen, kauppapaikkojen, logistiikan ja palvelukotien rakentaja. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Oulussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Tunnetuin referenssimme on VALO Hotel & Work Helsinki. SSA rakentaa sujuvasti ja kestävästi, käyttäjän tarpeet huomioiden. www.ssa.fi