Jouluterveiset Toimitusjohtajalta

| Luokittelu: Ajankohtaista

Vuosi 2023 on ollut SSA Rakennus Oy:lle täynnä kasvua, uudistusta ja merkittäviä saavutuksia. Tämä vuosi on todistanut yhtiömme kyvyn sopeutua, innovoida ja edistää rakennusalaa. Haluamme ilmaista syvän kiitollisuutemme kaikille SSA:laisille, yhteistyökumppaneille, asiakkaillemme ja kaikille sidosryhmillemme, jotka ovat tehneet tämän mahdolliseksi.

Liikevaihtomme kasvoi rakennusalan tilanteesta huolimatta. Olemme saaneet luovutettua useita merkittäviä hankkeita asiakkaillemme. Lisäksi tilauskantamme on kasvanut. Kasvun on mahdollistanut osaava henkilökuntamme sekä loistavat yhteistyökumppanimme.

Vuoden 2023 aikana olemme  panostaneet merkittävästi tulevaisuuden kasvuun. Uusi moduulitehtaamme on valmistunut. Uusi innovatiivinen rakennuskonsepti, joka keskittyy kestävää kehitykseen, rakentamisen hiilijalanjäljen pienentämiseen sekä nopeampaan pääoman kiertoon – on lähes lanseeraus valmis. Uskomme, että tämän konseptin avulla muutamme rakennusalaa. Uutisia konseptista tulossa ensi vuoden puolella.

Saimme useita merkittäviä sertifikaatteja vuoden 2023 aikana

Kesäkuussa SSA nappasi merkittävän ISO 9001 -sertifikaatin. Sertifikaatti ei ole pelkästään paperilla oleva todistus. Se on merkki siitä, että SSA Rakennus Oy noudattaa maailmanlaajuisesti hyväksyttyjä laadunhallintastandardeja. Se viestii asiakkaillemme, sidosryhmillemme ja yhteistyökumppaneillemme sitoutumistamme toiminnan jatkuvaan parantamiseen ja laadunhallintaan.

Lokakuun aikana saimme Suomen Vahvimmat Platina- sertifikaatin –  kolmena peräkkäisenä vuotena, joka on merkki yrityksen taloudellisesta vakaudesta.

Moduulitehtaassa valmistettavat kylpyhuonemoduulit saivat vuoden 2023 aikana Inspecta Sertifiointi Oyn myöntämän FI – märkätilasertifikaatin. Uuden tehtaan tuotanto käynnistyi marraskuun alussa. Tehdas tuottaa laadukkaita märkätila elementtejä uusiin rakennuskohteisiin.

Marraskuussa SSA sai Great Place to Work -sertifikaatin, mikä heijastaa työkulttuurimme laatua ja sitoutumistamme henkilöstömme hyvinvointiin. SSA:laisten määrä on kasvanut 110 työntekijään, ja olemme iloisia voidessamme toivottaa tervetulleeksi uusia jäseniä tiimiimme.

Jokainen yksikkömme on saanut uusia merkittäviä projekteja toteutettavaksi, mikä vahvistaa asemaamme rakennusalalla.

Vuoden aikana olemme käynnistäneet useita suurhankkeita, mukaan lukien Kivistön kauppakeskuksen ja arkkitehti Steven Hallin suunnitteleman Meanderin.

Kulunut vuosi on ollut haasteellinen maailmanlaajuisesti, mutta SSA:n arvot – Avoimuus, Rohkeus ja Välittäminen – ovat olleet ohjenuoramme näinä aikoina. Olemme yhdessä löytäneet ratkaisuja haastaviin tilanteisiin ja juhlineet onnistumisiamme.

Kiitos, että olet ollut osa tätä matkaa kanssamme. Odotamme innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, ja toivotamme sinulle ja läheisillesi rauhallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2024.

Kiitos, että olet ollut osa vuottamme!

Jorma Kilpeläinen, toimitusjohtaja